• Головна
  • Основні рекомендації для поціновувачів італійської кухні
Новини компаній
10:42, 1 липня

Основні рекомендації для поціновувачів італійської кухні

Новини компаній

На сьогодні на практиці можна зустріти досить велику кількість людей, які є справжніми поціновувачами італійської кухні. Кількість страв, які можуть подобатися, є незліченною, так як сюди можна віднести пасту та піцу, різото та лазанью та велику кількість інших різних страв. У тому випадку, якщо є бажання насолодитися смачними та традиційними стравами Італії, наш ресторан mama focaccia & papa chacha запрошує відвідати справжню італійську кухню та познайомитися з традиціями цієї країни.

Варто притримуватися сезонності

Обираючи фрукти та овочі, дуже важливо звертати увагу на їх сезонність. Для будь-якої італійської дієти це правило є основним та про нього не можна забувати. За рахунок цього організм отримає саме ті вітаміни, яких він потребує та не буде потреби додавати різноманітні спеції для того, щоб зробити смак більш різноманітним. При цьому варто звернути увагу на те, що сезонні овочі та фрукти у своєму складі містять велику кількість важливих поживних речовин. Тут варто звернути увагу на те, що саме італійці велику кількість часу проводять на ринку, так як знаходяться у пошуку тих продуктів харчування, від яких можна буде отримати максимальну користь.

Варто обережно поводитися з макаронними виробами

У тому випадку, якщо ви вирішили приготувати спагеті або пасту, потрібно не забувати про правильні пропорції. Кожен з нас знає про те, що ми звикли насипати досить об’ємну тарілку, але як показує практика, на одну людину повинно йти приблизно 120 г і не більше. Якщо ж брати до уваги спагетті, то сам об’єм повинен бути не більший, ніж шийка пластикової пляшки. Досить часто люди роблять велику помилку, коли починають варити цілу упаковку, що призводить до того, що вони просто переїдають. Дуже важливо прослідкувати за тим, щоб макарони не були перевареними, так як це пов’язано з тим, що у стані альденте вони мають досить низький глікемічний індекс. Це надає більшу користь для здоров’я людини.

Потрібно систематично міняти масло

Італійці належать до категорії тих людей, які не звикли економити на власному здоров’ї. Тому для приготування салатів та смаження вони застосовують виключно оливкову олію. По показникам якості воно в декілька разів краще, аніж будь-яке звичайне рослинне масло. У його складі є досить велика кількість жирів та антиоксидантів, які є корисними для організму. Якщо ж не притримуватися повністю італійських традицій, то можна спробувати лляне масло, яке не менш корисне для організму.

Потрібно додавати в раціон рибу

Саме італійці з максимальною повагою відносяться до такого продукту, як риба, тому намагаються споживати протягом тижня принаймні 1-2 порції досить жирної риби. Саме ця частина італійської дієти є найбільш важливою. Окрім того, італійці споживають досить велику кількість молюсків, у складі яких знаходиться досить велика кількість поживних речовин.

Не потрібно боятися різноманіття

Досить часто різноманіття призводить до того, що людина починає без поваги відноситися до того, що вона вкладає до свого організму. Тому зі сторони італійців є досить цікава рекомендація відносно того, що протягом тижня потрібно готувати приблизно 1-2 нові страви. При цьому дуже важливо, щоб цей процес людина робила самостійно, так як тільки так вона буде знати, які компоненти використовувалися для приготування, та яким чином взагалі відбувався процес.

Періодично можна порадувати себе невеликим десертом. Але якщо розглядати повсякденне життя, то торти та тістечка краще замінити на звичайні фруктові салати. Звичайно, якщо до цього людина споживала велику кількість солодкого, то їй буде складно відмовитися від цього, але з часом організм звикне.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...