Рятувальники Покровська нагадали вимоги правил пожежної безпеки у закладах громадського харчування

З метою запобігання виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій у закладах громадського харчування фахівці ДСНС проводять профілактичні бесіди з обслуговуючим персоналом. Подібні заходи допомагають підвищити рівень обізнаності громадян у питаннях пожежної безпеки.

Так, 4 вересня співробітники 9-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели інформаційно-роз’яснювальну бесіду серед робочого персоналу закладів громадського харчування у місті Покровськ, щодо дотримання правил пожежної безпеки на робочому місці. Під час спілкування фахівці Служби порятунку нагадали громадянам основні вимоги законодавства України у сфері пожежної безпеки та наголосили, що у разі виникнення надзвичайних ситуацій необхідно негайно інформувати Державну службу України з надзвичайних ситуацій за телефоном «101»!

1.jpg
4.jpg

На завершення бесіди рятувальники надали співрозмовникам тематичні листівки превентивного характеру.