В Покровську військовослужбовці забезпечують себе хлібом власного виробництва

У батальйонній групі 3 бригади оперативного призначення, особовий склад якої виконує службово-бойові завдання у зоні проведення АТО, проведено облаштування власної хлібопекарні

Забезпечує процес випікання підготовлений військовослужбовець, який запевняє: “На відміну від деяких виробників хлібобулочних виробів, я не використовую ніяких домішок у вигляді різноманітних хімічних розпушувачів. Наш хліб складається лише з натуральних компонентів – муки, води, дріжджів та кам’яної солі”.

«Хліб дуже смачний та завжди свіжий», - діляться враженнями бійці.

Хліб випікається регулярно для постійного забезпечення харчування особового складу.

Це дає змогу бути незалежними від постачальників та корегувати обсяги в залежності від потреби в споживанні.